Content marketing

Content marketing, Website-optimalisatie en goeie webteksten blijven belangrijk.

Het schrijven van online teksten kan voor veel copywriters een van een groot karwei zijn. We horen vaak van onze klanten dat Copywriting meer werk is dan men had verwacht. Elke tekst moet een duidelijke boodschap, oplossing bieden en ook effectief zijn
Een website kan heel mooi zijn, maar indien de tekst niet duidelijk of een overtuigende kracht heeft, dan zult u helaas weinig succes hebben met uw website.

Copywriting blijft een vak apart voor specialisten
Als ondernemer wilt u met elke websitetekst ervoor zorgen dat alle klanten contact met ju opnemen of een product kopen.

Overgaan tot Actie
Alle geschreven teksten moeten persoonlijk, een oplossing bieden en overtuigen om een actie uit te voeren. Een goede SEO planning begint met het gebruik van zoekwoorden onderzoek, trends, concurrentie onderzoek, gebruik van LSI woorden, SILO SEO en het thema van een website, zodat een zoekmachine begrijpt dat u een experts bent voor uw doelgroep.

SEO – IS ERVARING

SEO betekent zoekmachine optimalisatie en in het Engels Search Engine Optimization. We gebruiken hier het zoekwoord SEO. Met onze freelance seo specialisten inhuren zorgt u ervoor dat uw website bovenaan (eerste pagina van een zoekmachine) komt te staan met relevante zoekwoorden. Indien iemand een zoekwoord intypt vergelijkt Google welke pagina het beste de zoekopdracht past. De bedoeling is dat uw website voor de juiste zoekwoorden geoptimaliseerd is. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Lees meer over wat is SEA en SEO of vraag meteen Online Marketing advies.

betrouwbare backlinks

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, startpagina’s en blogs, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor  goede resultaten